keskiviikko 3. elokuuta 2011

Suzuki torkkuu vielä

Vielä ei ole Suzuki unestaan heräillyt. Tiivistesarjaa odotellaan saapuvaksi.
Joku voisi tuskastua, mutta en minä. Nimittäin ostin entiseen Yamahaani siipipyörän, joka oli varastotavaraa, hintaan 30 ja jotain euroa. Vastaavasti sama palikka tilattuna vaikka Japanista pudottaa hintaa paljon.
voi sitten jokainen pohtia odottaako päivän tai pari vai maksaako kalliisti varastoinnista, joka ei liikkeellekään ole ilmaista.
Naapurin motoristin kanssa naureskeltiin odotellessa, että auton varaosa on kertoimella 1, moottoripyörän 2 ja veneen varaosat kertoimella 3...
On muuten sen hajabusassa ja mun perämoottorissa sama sylinteriluku ja iskuntilavuus. Siihen ne yhtäläisyydet kyllä taitavatkin loppua. BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma kuva
Pohjois-Espoon ääni. Julkaisemani tekstit koskevat usein luottamustehtäviäni tai muutoin minulle ajankohtaisia asioita. Pyrin päätöksenteossani ottamaan huomioon asuinpaikkani. Varsinkin kaupungin päätöksenteossa koen edustavani juuri pohjois-Espoota.