KokemusOlen työskennellyt rakentamisen ja liikenteen parissa jo pitkään. 

Nykyisin työskentelen Teräsrakenneyhdistyksessä. Aikaisemmin työskentelin mukana kehittämässä parempaa ja turvallisempaa joukkoliikennettä pääkaupunkiseudulla ensin bussiyhtiössä ja sitten raideliikenteen rakentamisessa.

Työnantajani:

Olen työssä Teräsrakenneyhdistys ry:ssä (TRY). Teräsrakenneyhdistys edistää metalli- ja teräsrakentamista Suomessa. TRY vastaa mm. Rakennustuoteteollisuuden RTT:n teräsrakennejaoston toiminnasta. Teräsrakenneyhdistys edustaa koko teräsrakennealaa Suomessa eikä ole sidoksissa yksittäiseen yritykseen.

Aikaisempi työhistoriani löytyy yksityiskohtaisesti vuodesta 2002 alkaen linkedin-palvelusta.
https://fi.linkedin.com/in/tahtikunnas

Yrityssidonnaisuuksia: 

FISE oy, hallituksen jäsen. FISE toteaa lakiin ja täydentäviin asetuksiin ja ohjeisiin perustuvia suunnittelijoiden ja työnjohtajien sekä muiden asiantuntijoiden pätevyyksiä. Tarjoamme myös alan tarvelähtöistä rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijapätevyyksien toteamista.

Luottamustoimia:

Espoon päätöksenteossa olen mukana rakennuslautakunnassa puheenjohtajana ja sitä ennen teknisessä lautakunnassa sekä ympäristölautakunnassa. 

Metsta ry:n hallituksen jäsen 2015-2016, varajäsen 2017-2018.

HSL:n hallituksen jäsen 2012-2017

Espoon Rakennuslautakunnan puheenjohtaja 2012-2017

Espoon kaupunginvaltuuston varajäsen 2012-2017


Espoon Kokoomuksen hallituksen jäsen
Espoon Kansallisseuran hallituksen puheenjohtaja
Vantaan Jukara /judojaoksen johtokunta
Odilammen omakotiyhdistyksen taloudenhoitaja

Janne
janne (a) tahtikunnas.fi
0400893583

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma kuva
Pohjois-Espoon ääni. Julkaisemani tekstit koskevat usein luottamustehtäviäni tai muutoin minulle ajankohtaisia asioita. Pyrin päätöksenteossani ottamaan huomioon asuinpaikkani. Varsinkin kaupungin päätöksenteossa koen edustavani juuri pohjois-Espoota.