Tekijä

Mennyt ei takaa tulevaa, kuten pankkien sijoitustuotteiden mainokset aiheellisesti muistuttavat.
Varsinkin vaaleissa pitää löytää tulevaisuuden tekijä.


Minulla on kykyä ja kokemusta viedä asioita eteenpäin. Parhaiten edistän asioita kaupunginvaltuustosta käsin.

SOTE-palveluiden jälkeen kaupungin tärkeimmiksi tehtäviksi opetuksen ja teknisten palveluiden järjestämisen. Nyt tarvitaan entistä enemmän rakentamisen ja liikenteen asiantuntijoita kaupunginvaltuustoon!

Olen minä myös aikaisemmin saanut asioita aikaan valtuuston ulkopuolellakin, vaikka vaikeampaa se aina onkin:

Rakennuslautakunnan puheenjohtajana olen päässyt vaikuttamaan Espoon rakentamiseen. Valtuusto hyväksyy kaavat, joiden mukaan lautakunnassa on sitten toimittu. Rakennuslautakunnan kanssa olemme pystyneet parantamaan rakennuslupien myöntämistä useilla eri toimenpiteillä.

Esimerkiksi Espoossa noudatetaan samoja rakentamisen vaatimuksia kuin muuallakin pääkaupunkiseudulla ilman ylimääräisiä vaatimuksia. Tarkemmin tehdyistä toimenpiteistä kirjoitin täällä.

Rakennuslupien myöntämiseen kuluvia aikoja seurataan nyt tarkasti ja varsinkin ohjeajat ylittäviä tapauksia tutkitaan tarkemmin.

Länsimetron osalta olen julkisesti vaatinut selvitystä tehdyistä virheistä.
Hesarin julkaisema teksti

Vieläkään ei liiku, ei ja rahaa menee edelleen hirvittävää tahtia. Kuitenkaan tehtyjä virheitä ei ole edes meille maksajille selvitetty.

Pohjois-Espoosta pääsee edelleen Helsinkiin ilman vaihtoyhteyksiä. HSL:n hallituksessa olen pitänyt Espoon puolia parhaan kykyni (lue äänivaltani) mukaan. 

Tein varavaltuutettuna päästessäni valtuustoon heti valtuustokysymyksen sovellettavasta rakentamiseen liittyvästä pysäköinnin mitoitusohjeesta, jota ei minusta ollut asianmukaisesti käsitelty.
http://espoo04.hosting.documenta.fi/kokous/2017399421.PDF

Kysymykseni vuoksi asia jouduttiin käsittelemään kaupunginhallituksessa, kuten yli vuosi aikaisemmin virkamiesten taholta oli luvattu.

Minusta yhteisten asioiden hoito on aina yhteistyötä. Esimerkiksi Vihdintien parannus Odilammen kohdalla. Vuosikymmeniä hengissä pidetty toive parannuksesta toteutuu vihdoinkin. Eikä se ole kenenkään yksittäisen kuntalaisen aikaansaannos, vaan yhteistyöllä aikaansaatu muutos. Aina pitää kuitenkin olla viestin eteenpäin viejä, jotta kehitys saadaan käyntiin. Siksi haluan kaupunginvaltuustoon. Minä uskallan ottaa asian esille ja tuoda viestin julki.

Janne
janne (a) tahtikunnas.fi
0400893583

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma kuva
Pohjois-Espoon ääni. Julkaisemani tekstit koskevat usein luottamustehtäviäni tai muutoin minulle ajankohtaisia asioita. Pyrin päätöksenteossani ottamaan huomioon asuinpaikkani. Varsinkin kaupungin päätöksenteossa koen edustavani juuri pohjois-Espoota.