Nykyinen vene Buster XL

Vaihtokauppojen jäätyä tekemättä hintaerojen vuoksi päätin myydä Busterin ja hankkia uuden sitten.
Tällä kertaa siis myin edellisen veneen ennen uuden hankintaa. Sai hiukan isomman kun oli rahaa enemmän, loogista. Tosin veneilyyn tuli pieni katko. Onneksi se olisi osin tullut muutenkin lomamatkan vuoksi.

Vene, josta vaihtokauppoja ehdottelin oli edelleen myynnissä. Myyjä oli havainnut koneessa käyntihäiriön. Oli ostaja tullut tekemään kauppoja eikä kone lähtenytkään käyntiin ja homma jäi siihen. Pudotti veneen hintaa 1000€ vian löytymisen jälkeen. Hiukan mietitytti millainen vika mahtoi olla kyseessä. Päätin venettä kuitenkin mennä katsomaan.
Vene oli siistissä kunnossa ja hyvin vähän käytetty. Olivat kuulemma rakentaneet mökkiä saareen ja ollut vähemmän aikaa veneillä. Koneella oli ajettu mittarien mukaan vain 50 tuntia, mikä oli kuulemma alakanttiin. Oman pikaisen sähkömittaritutkielmani mukaan ainakin mustalaatikko oli kunnossa jä sähköt ok.
Kuten kuvasta näkyy tuli vene ja moottori ostettua. Hinnasta lähti vielä toinen 1000€ pois, mikä ratkaisi kauppojen syntymisen.
Veneilyä jatketaan siis tästä eteenpäin vuoden 1993 mallisella Buster XL-mallilla. Moottorina on 70hp nelitahti Suzuki. Toistaiseksi ei veneellä ole vielä päästy neitsytmatkalle moottorin käyntivian takia.

Kommentit

  1. Myin veneen 2019, joten parempi kuvaus on siis viimeisin vene.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti